Les famílies de la meva escola

Molts diuen que el model de família està en crisi, altres diran que està evolucionant i alguns que s’adapta al ritme global en què vivim.  Però el que està clar és que no hi ha un model de família únic sinó que, exagerant una mica, hi ha tants models i combinacions com persones. 

Fruit d’aquesta diversitat, al 2010 es va publicar el conte ‘Les famílies de la meva escola’. Aquesta narració  relata a través de la mirada sense prejudici del Pau, un nen de sis anys, els diferents models de famílies que podem trobar actualment en la nostra societat.

És una eina que pot ser útil tant als mestres com als pares per ajudar els infants a entendre la seva pròpia família i a respectar la diversitat de famílies que els envolten.

A partir de l’argument, el pintor català i resident a Manresa, Joaquim Falcó, ha creat les il·lustracions del conte utilitzant diferents tècniques pictòriques. Cada una és en si mateixa una obra d’art que permet introduir els lectors dins l’univers pictòric de l’artista. Els dibuixos també suggereixen un joc amb els petits  on se’ls pot demanar que relacionin la lectura amb el quadre.

Aquest llibre no es pot comprar en llibreries, però es pot demanar per Internet  i en una setmana el tindreu a casa.

Quant a Educació Dos Punt Zero

Un Bloc que pretén demostrar que tot el que ens envolta és educació i que per tant ens ensenya. L'únic que hem de fer és parar atenció i a continuació compartir-ho amb els nens i nenes de la casa...
Aquesta entrada s'ha publicat en Llibres i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Les famílies de la meva escola

  1. xavier ha dit:

    Crec que a més a més de l’existència de diferents models de familia, hem de tenir en conte ses evolucions que pot sofrir-ne una al llarg del temps, com transformar-se en monoparental. Pot ser un llibre molt interessant i el recomanaré als mestres que connec perque el difonguin.

Deixa un comentari