Comunicat B, la nova agència de comunicació empresarial on line

Com que a la vida, tot és renovar-se o morir, el passat novembre de 2012 vaig decidir donar un nou canvi a la meva carrera professional i vaig crear l’agència de comunicació empresarial. Vaig donar-li el nom de Comunicat B  i des de les hores hem anat creixen juntes, les dues hem aprés de l’altra i seguirem creixent, durant molt de temps.

Vull compartir amb tots vosaltres aquest projecte i presentar-vos que faig a aquesta agència de comunicació empresarial on line. Oferim diferents serveis i packs d’empresa que s’adapten a les necessitats dels nostres clients.

SERVEIS:
COMMUNITY MANAGMENT: Creem perfils empresarials a les xarxes socials, redactem comunicatBcontinguts i les mantenim amb l’objectiu de crear presència de les empreses i d’obrir un nou canal de venda i proximitat al client.

NEWSLETTERS: Dissenyem i enviem Newsletters o notes de premsa a la cartera de clients de les empreses via mail. Serveixen com a recordatori de promocions, nous productes, actes d’empresa,… i enforteixen les vendes finals.

REDACCIÓ DE NOTÍCIES i NOTES DE PREMSA: Redactem notícies per a les webs de les empreses. Les notícies han de tenir com objectiu donar a conèixer novetats, promocions i productes de l’empresa, però també ajuden al posicionament de la web en Google  a partir de links, paraules clau,… Un apartat de notícies, que estigui actualitzat i que doni a conèixer el producte, ajuda a les vendes finals.

REVISTES D’EMPRESA: Creem, dissenyem i maquetem revistes, catàlegs i dossiers d’empresa. Ens encarreguem des de la seva idea inicial fins al seu contingut i art final. Les revistes sempre tenen com objectiu parlar de l’empresa i són una manera de diferenciar-se de la competència,  de tenir un detall amb el client o bé, donar un valor afegit al producte o servei  empresarial.

COBERTURA D’ACTES D’EMPRESA: Cobrim actes, jornades i conferències empresarials. Fem la tasca de fotografia durant l’acte, redactem notícies per a la web o revista empresarial, enviem newsletters abans i després de l’acte als clients de l’empresa i fem difusió a les xarxes socials.

BLOCS EMPRESARIALS: Creem i mantenim blocs oficials d’empresa amb la redacció i difusió de continguts originals. Els blocs són una manera de millorar el posicionament d’una web empresarial a partir de continguts que enllacin amb la web empresarial (SEO OFF LINE).

ALTRES SERVEIS: Editem i corregim textos, redactem etiquetes de producte, realitzem audiovisuals a partir de muntatges de vídeos fotogràfics, fem presentacions en PowerPoint,…

Espero que us agradi i interessi aquest nou projecte empresarial. Podeu seguir totes les novetats de l’empresa al bloc empresarial!

 

Una abraçada

Quant a Educació Dos Punt Zero

Un Bloc que pretén demostrar que tot el que ens envolta és educació i que per tant ens ensenya. L'únic que hem de fer és parar atenció i a continuació compartir-ho amb els nens i nenes de la casa...
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Comunicat B, la nova agència de comunicació empresarial on line

  1. payday ha dit:

    It’s remarkable in favor of me to have a web page, which is valuable in favor of my knowledge.
    thanks admin

Deixa un comentari